صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

«ایکس» برای همه کاربران پولی می‌شود

ایلان ماسک اعلام کرده که ایکس(توییتر) برای استفاده خدماتش، از کاربران پرداخت ماهانه دریافت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ ایلان ماسک، مالک ایکس، این ایده را مطرح کرده که شبکه اجتماعی که قبلاً به نام توییتر شناخته می شد، ممکن است دیگر یک سایت رایگان نباشد. وی روز دوشنبه در گفت وگوی مستقیم با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت که این شرکت برای استفاده از سیستم ایکس به پرداخت ماهانه روی می آورد. او پیشنهاد کرد که چنین تغییری برای مقابله با مشکل ربات‌ها در پلتفرم ضروری است.

 

ماسک توضیح داد: «این تنها راهی است که می توانم به آن فکر کنم تا با ارتش عظیمی از ربات ها مبارزه کنم. وی گفت: «هر بار که یک سازنده ربات بخواهد ربات دیگری بسازد، به روش پرداخت جدید دیگری نیاز دارد.»

 

ماسک نگفت هزینه پرداخت اشتراک جدید چقدر خواهد بود، اما آن را مقدار کمی توصیف کرد.

 

در طول گفتگو، ماسک همچنین معیارهای جدیدی را برای ایکس به اشتراک گذاشت و اشاره کرد که این سایت اکنون 550 میلیون کاربر ماهانه دارد که هر روز 100 تا 200 میلیون پست ایجاد می کنند. با این حال، مشخص نیست که آیا ماسک حساب‌های خودکار (یعنی ربات‌های خوب مانند فیدهای خبری یا ربات‌های بد مانند هرزنامه‌ها) را در میان این آمار و ارقام حساب می‌کند یا خیر.

 

ماسک در مورد برنامه خود برای پرداخت ها و یا اینکه چه زمانی چنین تغییری رخ خواهد داد، توضیح نداد. اما از زمانی که ماسک این پلتفرم را در سال گذشته تصاحب کرد،کاربران خود را تحت فشار قرار داد تا مشترک محصول اشتراک پولی ایکس پریمیوم (قبلا توییتر آبی) شوند. این سرویس اشتراک ۸ دلاری در ماه یا ۸۴ دلاری در سال، ویژگی‌های مختلفی مانند امکان ویرایش پست‌ها، تبلیغات کمتر، رتبه‌بندی اولویت‌بندی شده در جستجو و مکالمات، امکان نوشتن پست‌های طولانی‌تر و موارد دیگر را ارائه می‌دهد.

 

ایکس تعداد مشترکین پولی خود را فاش نمی کند، اما تحقیقات مستقل نشان می دهد که ایکس پریمیوم اکثر کاربران ایکس را جذب نکرده است. به عنوان مثال، یک تجزیه و تحلیل نشان داد که در حال حاضر فقط 827هزار و615 کاربر مشترک ایکس پریمیوم هستند.

 

ایده پول گرفتن از همه کاربران ایکس ایده جدیدی نیست. پلتفرمر سال گذشته گزارش داد که ماسک در واقع ایده قرار دادن تمام توییتر در پشت دیوار پرداخت را می‌سنجد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار